Стани Член

Ако поне от части сте запознати с нашата дейност, или сте посетили нашия уебсайт поне веднъж, то вероятно за вас е очевидно, че изключително много държим на нашата общност. Чрез развитието на тази общност сме помогнали на множество нейни членове, от най-различни точки на България, да развият себе си и своите организации. Полагаме сериозни усилия за професионалния растеж на все повече будни и амбицирани хора от родината ни. С гордост Ви каним да се присъедините към нашата група.

Ставайки част от общността ни може да очаквате:

Организиране на Събития

онлайн и събитията на живо са от изключителна важност за организацията ни. Може да се присъедините и да бъдете част от събития на високо ниво с опитни лектори от страната и чужбина.

Лидерско Образование

знаем колко е важно за всеки стартиращ по пътя на предприемачеството да развие лидерските си качества. Отделили сме специално внимание на методиките за развитието им и ефективната комуникация.

Готова Система

добре известен факт е, че “успехът оставя следи”. Смятаме за наш дълг да предадем своя дългогодишен опит под формата на логически структурирани системи. Всички членове на нашата организация могат да получат най-ефективните методи за разрастване на дейността им под формата на ясно дефинирани стратегии готови за прилагане.

Добре дошли на уебсайта на Сдружение в обществена полза “Мечтите Движат Света” с ЕИК 206342030, осъществяващо единствено дейности в съответствие с мисията си.

Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати.


    При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.

    Меню