— полезно за вас

СТАНЕТЕ ПАРТНЬОР

ДОБРОВОЛЦИ

Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати.

Ако и вие споделяте нашия горещ интерес към личностно развитие, ефективна комуникация, предприемчиви сте, или просто вярвате, че дори в България може да изградите едно бъдеще на сбъднати мечти – значи сте на правилното място. Нека заедно бъдем двигатели на прогреса, които нашата общност заслужава. Може да подпомогнете нашата дейност като ни дарите част от вашето свободно време. Станете доброволци в сдружение “Мечтите Движат Света” и помогнете на още по-голям брой хора да реализират своите мечти. 
Добре дошли на уебсайта на Сдружение в обществена полза “Мечтите Движат Света” с ЕИК 206342030, осъществяващо единствено дейности в съответствие с мисията си. 

ЗАПИШЕТЕ СЕ

СТАНИ ЧЛЕН

Ако поне от части сте запознати с нашата дейност, или сте посетили нашия уебсайт поне веднъж, то вероятно за вас е очевидно, че изключително много държим на нашата общност. Чрез развитието на тази общност сме помогнали на множество нейни членове, от най-различни точки на България, да развият себе си и своите организации. Полагаме сериозни усилия за професионалния растеж на все повече будни и амбицирани хора от родината ни. С гордост Ви каним да се присъедините към нашата група. Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати. 

Ставайки част от общността ни може да очаквате:

ЗАПИШЕТЕ СЕ

Добре дошли на уебсайта на Сдружение в обществена полза “Мечтите Движат Света” с ЕИК 206342030, осъществяващо единствено дейности в съответствие с мисията си.