— практически умения

РЕСУРСИ

На тази страница сме събрали подбрани ресурси, които могат да помогнат на нашите читатели и съмишлениците на Сдружение “Мечтите Движат Света” да надградят своите практически умения. Може да използвате тези ръководства, статии и обучения, за да повишите експертизата си свързана с началните етапи от започването на ново начинание. Може и да се обучите как да водите по-ефективна и ясна комуникация с вашата аудитория. Моля не забравяйте, че нашата организация няма никакви директни връзки с издателите или авторите на публикуваните ресурси – те са тук с цел да ви служат и по-възможност да спестят усилията за подбирането на практически полезни материали. 

Ефективен Маркетинг
за Малък Бизнес

Този мини курс е свързан с фундаментите на ефективната маркетингова стратегия за малките и стартиращи организации. В него можете да научите за едно от най-важните неща, които един нов бизнес може да направи – да фокусира усилията си върху своите потребители. Освен да насочи вниманието ви в правилната посока, очаквайте и добре структурирана рамка за маркетингова стратегия.  

Как Да Стартирате
Собствен Бизнес

Обучение свързано с нужните стъпки за стартиране на собствено начинание. Забележителното в този курс е, че освен практически съвети, можете да получите и наставления за генерирането на идеи и изграждането на правилната нагласа. Вярваме, че нагласата е сред определящите фактори за крайния резултат на всяко начинание. 

Курс за
Конкурентноспособна Стратегия

Това обучение може да е ценен инструмент, който позволява на стартиращите ни партньори да изградят предварително своята стратегия за развитие. В този курс можете да придобиете информация за най-добрите начини, които може да използвате, за да демонстрирате своята уникалност. Всеки индивид или организация има свои уникални предимства, които е ключово да позиционира по най-добрия начин.

МНЕНИЯ

С участие в Сдружение 'Мечтите Движат Света' имам уникалната възможност да работя в екип с талантливи и предприемчиви хора. Това е общност, в която сътрудничеството и взаимодействието наистина правят разлика.
Testimonial Image
КАтерина к.
В сътрудничество със заинтересовани ентусиасти, се създава благоприятна среда за усъвършенстване и постигане на цели. Споделените знания и ресурси играят ключова роля в този процес, като всяка индивидуална идея се уважава и насърчава.
Testimonial Image
александра г.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

ПОПЪЛНЕТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА И ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ!

НАШИЯТ ЕКИП ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС СЛЕД ПРЕГЛЕЖДАНЕ НА ЗАПИТВАНЕТО!