Мисията Ни

Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати.

Главната дейност на нашето сдружение е подпомагането на хора от различни краища на България да подобрят значително своя стандарт на живот и да получат възможността да участват в общности сплотени от общи интереси и движени от устрем за прогрес. В редиците на нашата организация е заложен стремежът на по-опитните членове да предават своята експертиза на всички желаещи, без значение от техния пол, възраст и образование.

Наш приоритетен сегмент са хора, които имат ентусиазъм и енергия да се развиват, но не знаят накъде да я насочат. Поели сме ангажимент да предоставяме на обществото знания и умения, нужни за постигане на успех в свободните професии и предприемачеството. За целта в нашата организация развиваме среда насърчаваща професионалните и практически ориентирани обучения. Сред нашите основни цели е катализирането на дългосрочно доверие между нашите съмишишленици и техните последователи и партньори. За да е възможно това сме събрали и предоставяме ресурси с високо качество и приложимост в реални ситуации. Знаем, че най-важният елемент за всяка група е нейното чувство за общност, затова работим активно и в тази посока. Винаги полагаме усилия за поддържането на имиджа на сдружението и градивното лидерство чрез личен пример.

За съжаление в практиката си често се сблъскваме с хора, които имат горчив опит в стартирането на собствени начинания, но благодарение на нашата експертиза и система от практически стъпки им позволяваме да рестартират желанието си за развитие и с нова енергия да направят крачките към сбъдването на своите мечти, защото вярваме че “Мечтите Движат Света”. За да сплотим и образоваме допълнително нашата общност, лично организираме чести семинари на високо ниво, на които редовно гостуват български и чуждестранни лектори с дългогодишен опит.

Нашата Работа

За успешния прогрес на нашата общност се грижим чрез извършването на редица дейности. Активно обучаваме нашите партньори в най-добрите методики за бързо развитие на техните нови начинания. Част от активностите, в чиято ефективност лично сме се убедили, са:

Лидерство

в рамките на нашата общност често попадат хора, които са имали горчив предишен опит и са се ръководили от некоректни или неправилни съвети и практики. Попадналите в тази ситуация често имат нужда от ясно изразени лидери, готови да застанат зад техния бъдещ прогрес. В сдружението ни има множество наставници готови да помагат на мига.

Организиране на събития

сред нашите най-сериозни инструменти използвани за развитието на сдружението ни е организирането на събития. Събитията са се доказали като високоефективен начин за създаване на по-силни връзки между членовете на нашата област и това ни мотивира да организираме чести събития с високо качество.

Изграждане на общност

Сдружение “Мечтите Движат Света” е изградено от силно мотивирани лидери с дългогодишен опит, обединени от идеята, че положителната промяна е възможна. Ние активно участваме в осъществяването на тази голяма цел, като използваме споделени знания, опит и увереност за принадлежност.

Подкрепа

в ранните етапи на всяко начинание има бариери, които е трудно да бъдат преодолени самостоятелно. Чрез нашите дългогодишен опит и ефективно систематизирана стратегия за обучение успяваме да застанем рамо до рамо с нуждаещите се от подкрепа и насоки.

Нетуъркинг

често фундаментални за развитието на повечето начинания доведени до успешен край, се оказват изградените и поддържани контакти. За нас нетуъркинга е едно прекрасно средство, което извежда нашите партньори на следващото ниво от развитието им.

Система за обучение

вярваме, че модерната наука е доказала използването на системи като един от най-ефективните начини за постигане на резултати. Нашите опитни лидери предават своите знания по стрик

Добре дошли на уебсайта на Сдружение в обществена полза “Мечтите Движат Света” с ЕИК 206342030, осъществяващо единствено дейности в съответствие с мисията си.

Меню