— ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

КОИ СМЕ НИЕ

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати. 

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС, НАШИТЕ ЦЕЛИ, КАЧЕСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ

01

Главна дейност

Главната дейност на нашето сдружение е подпомагането на хора от различни краища на България да подобрят значително своя стандарт на живот и да получат възможността да участват в общности сплотени от общи интереси и движени от устрем за прогрес. В редиците на нашата организация е заложен стремежът на по-опитните членове да предават своята експертиза на всички желаещи, без значение от техния пол, възраст и образование.

Наш приоритетен сегмент са хора, които имат ентусиазъм и енергия да се развиват, но не знаят накъде да я насочат. Поели сме ангажимент да предоставяме на обществото знания и умения, нужни за постигане на успех.

02

ЦЕЛТА НА СРУЖЕНИЕТО

За целта в нашата организация развиваме среда насърчаваща професионалните и практически ориентирани обучения. Сред нашите основни цели е катализирането на дългосрочно доверие между нашите съмишишленици и техните последователи и партньори. За да е възможно това сме събрали и предоставяме ресурси с високо качество и приложимост в реални ситуации. Знаем, че най-важният елемент за всяка група е нейното чувство за общност, затова работим активно и в тази посока. Винаги полагаме усилия за поддържането на имиджа на сдружението и градивното лидерство чрез личен пример.

03

БОГАТ ОПИТ

За съжаление в практиката си често се сблъскваме с хора, които имат горчив опит в стартирането на собствени начинания, но благодарение на нашата експертиза и система от практически стъпки им позволяваме да рестартират желанието си за развитие и с нова енергия да направят крачките към сбъдването на своите мечти, защото вярваме че “Мечтите Движат Света”. За да сплотим и образоваме допълнително нашата общност, лично организираме чести семинари на високо ниво, на които редовно гостуват български и чуждестранни лектори с дългогодишен опит. 

Галена
Митева

Председател на Сдружението, Лидер на Екип 

Тодорка
Митева

Отговорник Онлайн Събития, Член на Управителния съвет, Лидер на Екип

Жанета
Кюркчиева

Отговорник Обучителни Материали, Член на Управителния Съвет

Лидия
Горанова

Председател на Сдружението, Лидер на Екип 

Теменужка Петранова

Организатор Събития на Живо, Учредител на Сдружението, Лидер на Екип

АНТОНИЯ
ВАСИЛЕВА

Счетоводител, Учредител на Сдружението, Лидер на Екип 

Нели
Петкова

Техническо Осигуряване, Учредител на Сдружението, Лидер на Екип

Параскева
Димова

Контакти с Асоциирани и Почетни Членове, Отговорник Европрограми, Учредител на Сдружението, Лидер на Екип