— учим нова информация

СЪБИТИЯ

В динамични области като маркетинга и предприемачеството е изключително важно да бъдеш на гребена на вълната. Непрекъснато променящите се стратегии изискват от нас да бъдем винаги в готовност да учим нова информация. От опита си в организирането на събития знаем, че те дават изключителен принос за растежа на организациите и индивидите, особено при първите стъпки. Тук сме подбрали събития, които могат да дадат стойност. Напомняме, че тези събития не са организирани или обвързани с нас и нямаме отговорност за преживяването и ефектът им, но се надяваме да са ви полезни. 

Едно от най-големите и значими образователни събития за малки и стартиращи начинания. На този виртуален “площад” можете да намерите много полезна информация и нещо още по-ценно – възможност за нетуъркинг със стотици други съмишленици и находчиви умове, работещи усърдно за развитието на предприемаческата екосистема на международно ниво. 

17-18 Ноември 2021 г. / Онлайн Събитие

Макар събитието да е организирано на “Стария Континент” то е с огромен мащаб и със значимост, както за държавите в Европа, така и за всички останали по света. За хората възнамеряващи да развиват своите възможности над средностатистическото ниво е от критично значение да бъдат добре информирани за събитията на местно и световно ниво. Това събитие е чудесен източник на такава информация.

27 Април – 12 Май 2021 г. / Виртуално Събитие

Онлайн събитие с фокус върху стартиращите бизнес начинания. На ViennaUP 2021 можете да откриете вълнуващи данни за последните течения от света на иновациите и предприемачеството. Организирано от Виенската Бизнес Агенция, събитието обещава курирано съдържание свързано с нововъзникналите технологии в областта на финансите, екологията и здравеопазването.

МНЕНИЯ

С участие в Сдружение 'Мечтите Движат Света' имам уникалната възможност да работя в екип с талантливи и предприемчиви хора. Това е общност, в която сътрудничеството и взаимодействието наистина правят разлика.
Testimonial Image
КАтерина к.
В сътрудничество със заинтересовани ентусиасти, се създава благоприятна среда за усъвършенстване и постигане на цели. Споделените знания и ресурси играят ключова роля в този процес, като всяка индивидуална идея се уважава и насърчава.
Testimonial Image
александра г.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

ПОПЪЛНЕТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА И ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ!

НАШИЯТ ЕКИП ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС СЛЕД ПРЕГЛЕЖДАНЕ НА ЗАПИТВАНЕТО!