Доброволци

Имаме нужда от хора с кауза и умения, за да постигнем заедно целите и мисията ни. Включете се.

Мисията на Сдружение “Мечтите Движат Света” е да поддържа динамично развиваща се общност, която предоставя благоприятна среда и условия, за да могат българските граждани да не спират да израстват в личен план и да усъвършенстват професионалните си умения непрекъснато. Даваме допълнителна стойност като споделяме систематизирани знания и ресурси за ефективна работа в екип и постигане на високи резултати.

Ако и вие споделяте нашия горещ интерес към личностно развитие, ефективна комуникация, предприемчиви сте, или просто вярвате, че дори в България може да изградите едно бъдеще на сбъднати мечти – значи сте на правилното място. Нека заедно бъдем двигатели на прогреса, които нашата общност заслужава. Може да подпомогнете нашата дейност като ни дарите част от вашето свободно време. Станете доброволци в сдружение “Мечтите Движат Света” и помогнете на още по-голям брой хора да реализират своите мечти.

Добре дошли на уебсайта на Сдружение в обществена полза “Мечтите Движат Света” с ЕИК 206342030, осъществяващо единствено дейности в съответствие с мисията си.


    При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.

    Меню